Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Ofisi Olan Medyumlar

Ofisi Olan Medyumlar

Sahtekar medyumların cirit attığı bir ortamda bulunmaktayız, her web sitesi olan ve telefon numarası olan kişi kendisinin medyum olduğunu, iddia ederek masum insanların umutlarını ve paralarını çalmaktadır.

Bu yüzden siz değerli insanların Ofisi olan medyumlar seçmeniz gerekmektedir. Bunun sebebi Ofisi olan Medyum sabit bir medyumdur ve sürekli yerini değiştirmez, bakımını ofisinde yapar böyle medyumlar gerçek medyumlardır. Eğer bir medyum size sadece telefonda bakım yaptığını söylüyorsa bilin ki o medyum sahtekar bir medyumdur. Gerçek medyumlar bakım yapacağı kişileri ofisine davet eder ve yüz yüze görüşme gerçekleştirir. Medyum dua hoca 25 yılı aşkındır İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ikamet etmekte ve burada bulunan ofisinde hastalarına bakım yapmaktadır.

Medyum dua hocanın sizlerden naçizane isteği sadece telefonda sesini duyduğunuz, yüzünü görmediğiniz ve yerini bilmediğiniz insanlara para ve umutlarınızı kaptırmamanız. ALLAH’ın izni ile çözülmeyecek sorun yoktur, Medyum dua hoca umutsuz insanların umudu olmaya devam ediyor.

Bir önceki yazımız olan Göztepe Medyum başlıklı makalemizde göztepe medyum, göztepe medyum hoca ve göztepe medyumları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×