Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Kurşun Döken Yerler Arasında En İyisi ve En iyi Medyum Hoca

Kurşun Döken Yerler Arasında En İyisi ve En iyi Medyum Hoca

Medyum dua hoca Türkiye’nin ve İstanbul’un En iyi medyum hocası olaraktan, Kurşun dökme konusunda da hünerlerini sergilemektedir.

Kurşun döktürmek insanoğlunun üzerinde bulunan negatif enerjinin, pozitif enerjiye çevrilmesini sağlamak maksadıyla yapılan bir ritüeldir. Nazar dediğimiz olaydan korunmak ve üstünüzdeki negatif enerjiyi atma amacıyla yapılır. Türkiye de sahtekar medyumların günde güne çoğalmasıyla birlikte bu işi yapan kişi sayısı artmıştır, fakat bu iş her yerde ve her kişi tarafından yapılabilecek bir iş değildir. Kurşun dökme işini yapacak kişini medyum adını verdiğimiz ya da halk arasında el verilmiş dediğimiz kişilerden olması gerekmektedir. Kurşun dökme işleminin yapılacağı yerin de özenle seçilmesi gerekemektedir. Kurşun dökme işleminin yapılacağı yer negatif enerjilerden uzak stabil bir ortam olmalıdır. Medyum dua hoca Kurşun dökme işlemini kadıköy de bulunan ofisinde gerçekleştirmektedir.

Kurşun döken yerler ve Kurşun döken medyum hocalar denildiğinde akla ilk gelen kişi medyum dua hoca ilk gelen yer ise Medyum dua hocanın ofisidir. Sizlerde kurşun döktürmek istiyorsanız web sitemizde yazan telefon numarasından bizi arayabilir ve randevu talep edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İstanbulun En İyi Medyumu başlıklı makalemizde istanbul medyumları, istanbul medyumu ve istanbulun en iyi medyumu hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×