Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Göztepe Medyum

Göztepe Medyum

Günümüzde piyasada binlerce medyum adı altında iş yapan şarlatan bulunmaktadır. Medyum olduğunu iddia eden bu kişiler sizlerin hem umutlarını çalmakta hem de bu işten kendilerine haksız kazanç elde etmektedir. Bu sahtekar medyumlar sizlerin telefon yoluyla ulaştığınız yüzlerini görmediğiniz kimselerdir.

Telefon numarasını sürekli değiştiren ve belli bir ikameti olmayan bu insanlara paranızı ve umutlarınızı kaptırmayın. Medyum dua hoca 25 yıldır İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ikamet etmekte olup hastalarıyla burada bulunan ofisinde görüşme sağlamaktadır. Yüz yüze görüşme gerçekleştirilerek yapılan bakımlar daha etkili olacağından dolayı sizlere medyum olduğunu iddia eden kişilerde şu özellikleri arayınız.

  • Sabit bir ofisi var mı?
  • Kullanmış olduğu telefon hattı kendi üzerine mi?
  • Sadece telefonda mı bakım yapıyor
  • Size yapacağı olduğu tedaviler için süre veriyor mu? (72 saate gideni geri getirme gibi)

Bu soruların cevaplarını bulduktan sonra karşınızdaki insanın gerçek bir medyum mu, yoksa bir sahtekar mı olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Medyum dua hoca Türkiye’de en güvenilir medyumlar arasında ilk sıradadır. Göztepe Medyum denildiğinde akla gelen ilk medyum hocalardan biri olan Medyum dua hocanın bakımından yararlanmak isterseniz web sitemizde bulunan telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir sıkıntı ve dertlerinizi anlatabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Suadiye Medyum başlıklı makalemizde medyum suadiye, Suadiye medyum ve suadiye medyum hoca hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×