Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Ümraniye Medyum

Ümraniye Medyum

Ümraniye Medyum denince akla gelen ilk medyum hoca olan Medyum Dua Hoca 30 yıllık ilmi çalışmalarını ve engin tecrübelerini, ruhsal sorunlar yaşayan insanlar ile paylaşıyor. Medyum Dua Hoca 25 senedir Kadıköy de ikamet etmekte ve hastalarına burada şifa dağıtmaktadır.

Diğer medyumların aksine sizlere telefon dan konuşmak yerine ofisine davet ederek sıkıntılarınızı burada dinleyerek çözümler üretmektedir. Aile içi huzursuzluklar, Kişiye özel tılsım çalışmaları, Şans ve rızık arttırma, cinsel isteksizlik, Eşler arası sorunlar, Büyü bozma ve daha birçok alanda çalışmalar yapmış ve bu çalışmalarda başarılar elde etmiştir. Medyum Dua Hoca piyasadaki sahte medyumların çok olduğu bu dönemde onlardan farkını ortaya koymuş tüm Türkiye genelinde nam yapmış dürüst medyumlardan biri olmuştur. Bu işi tamamiyle ticarete döken medyumlar bunu, vergi levhalı ruhsatlı medyum diyerekten alenen belli ederken, Medyum Dua Hoca bu işi ALLAH rızası için yapmaktadır. Piyasadaki sahte medyumlar sürekli yer değişikliği ve telefon değişikliği yaparken Medyum Dua Hoca 25 yıldır aynı yerde ikamet etmekte ve aynı telefon hatları üzerinden sizlerle iletişime geçmektedir.

Bunlar Medyum Dua Hocanın ne kadar güvenilir bir hoca olduğunun kanıtıdır. Sizlerde çeşitli ruhsal sıkıntılar çekiyorsanız Ümraniye Medyum denilince akla gelen ilk hoca olan Medyum Dua Hocayı ziyaret edebilir ve rahatlığa kavuşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Adana Medyum başlıklı makalemizde Adana Medyum, Adana Medyumları ve Medyum Adana hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×