Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Kurşun Dökme

Kurşun Dökme

Kurşun dökme insanların üstünde bulunan negatif enerjilerin giderilmesi için sıkça kullanılan yöntemlerden biridir. Kurşun Dökme işini herkes yapamaz Kurşun dökecek kişinin halk arasında el verilmiş dediğimiz kişilerden olması gerekmektedir.

Kurşun dökme işi her yerde yapılamaz bu işin yapılabilmesi için bulunulan ortamın negatif enerjilerden arındırılması gerekmektedir. Medyum Dua Hoca Kurşun dökme işini kendi ofisinde yapmaktadır. Kurşun dökme işi çeşitli ritüellerin gerçekleştirilmesi ile yapılır. Öncelikle kişinin başının üstüne tülbent ya da herhangi bir örtü konulur, bunun üstüne içinde su bulunan bir kap konularak, kenarda ısıtılıp sıvı hale gelen kurşun dökülerek suda donan kurşunun çıkarmış olduğu şekillere bakılarak yorumda bulunulur. Kurşun dökmenin amacı insanın üzerinde bulunan nazar vb negatif etkilerin giderilmesini amaçlar.

Kurşun dökme işi 3 sefer tekrarlanabilir. Kurşun döktürmek  istiyorsanız bu konunun ehli olan Medyum Dua Hocayı ofisinde ziyaret edebilir ve kurşun dökme işini yaptırabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Uzman Medyum başlıklı makalemizde uzman medyum ve uzman medyumlar hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×