Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Kocaeli Medyum

Kocaeli Medyum

Medyum; ruhlar dünyası ile iletişim kurabilen kişilerdir. Medyumlar normal insanların 5 duyu organı ile hissedemedikleri şeyleri hissederler ve diğer insanlardan farklı olarak doğuştan bu yeteneklere sahiptirler. Medyumluk okulu olan ve sonradan öğrenilen bir şey değildir.

Tamamıyla doğuştan gelen bir yetenektir. Medyum Dua hoca da bu yetenekle doğmuş ve bu sayede birçok dert sahibini dertlerinden kurtarmıştır. 30 sene de edinmiş olduğu tecrübeler ile manevi konuda sıkıntılar çeken insanlara yardım için çalışmalar yapmış ve bu çalışmalardan başarı elde etmiştir. Medyum Dua Hocanın yapmış olduğu çalışmalar arasında büyü bozma, cin musallatı, aile içi huzursuzluklar, manevi rahatsızlıklar, çocuğu olmayanlara yardım, kişiye özel tılsımlar, gideni geri getirme, kavuşamayan çiftleri kavuşturma, rızk arttırma, şans arttırma gibi çalışmalar bulunmaktadır. Medyum Dua Hoca 25 senedir İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ikamet etmekte ve hastalarına burada yardımcı olmaktadır. Diğer sahtekar ve şarlatan medyumların aksine sürekli sabit bir adreste durması ve telefon numarası değişikliğine gitmemesi insanlar üzerinde, bir güven duygusu oluşmasını sağlamıştır.

Bu yüzden Medyum dua hocanın sizlere tavsiyesi yüzünü görmediğiniz medyumlara para kaptırmamanızdır. Günümüzde bu işi tamamıyla ticarete dökmüş ve ALLAH korkusu olmayan insanlar, vergi levhası ve ruhsatlı olduklarını iddia ederek bu işi alenen ticarete döktüklerini, belli etmişlerdir. Kocaeli Medyum denildiğinde akla gelen ilk medyum hoca olan Medyum dua hocanın tedavilerinden yararlanıp dermanı olmadığını düşündüğünüz, dertlerinizden kurtulmak için web sitemizde yazan iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Hollanda Medyum başlıklı makalemizde Hollanda medyum, hollanda medyumları ve medyum hollanda hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×