Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Gerçek Medyum

Gerçek Medyum

Medyum dua hoca Türkiye’nin en iyi  ve en güvenilir medyumları arasında ilk sıradadır. Namı Türkiye sınırlarını aşmış ve şifasından faydalanmak isteyen insanlar, yurt dışından bile onu ziyarete gelmektedir. Yapmış olduğu bakımlarda %100 başarı elde etmiş ve bir çok çaresiz insana yardımcı olmuş bir medyumdur. Gerçek Medyum olduğunu iddia eden şarlatanlar ile Gerçek medyumlar arasındaki farklar;

Günümüzde yüzlerce hatta binlerce sahte medyum türemesi ile gerçek medyumlar ile sahte medyumları ayırt etmek isteyen insanlara medyum dua hocadan birkaç tavsiye; ilk olarak gerçek bir medyumun sabit bir ofisi vardır ve bakımlarını telefondan yapmak yerine hastasını ofisine davet ederek bakımını yüz yüze uygular. Gerçek bir medyum cep telefonunun yanında sabit bir numara kullanır ve bu numara kendi adınadır. Gerçek bir medyum sizlere 72 saat sonra gelir, 7 gün sonra yanında, 6 ay içinde bütün işlerin yoluna girecek gibi cümleler sarf etmez, gerçek bir medyum işi hemen paraya ve ticarete dökmez önce sizinle ilgilenir ve rahatsızlığınızı belirler, Medyum dua hoca bu yüzden Gerçek bir medyumdur. Medyum dua hoca yapmış olduğu bakımları ilk olarak ALLAH rızası için yapmaktadır.

Tabiî ki de insanların yaşamlarını idame ettirebilmeleri için para kazanmaları gerekmektedir, ama medyum dua hoca için ilk önce İNSAN gelmekte sonrasında maddiyat gelmektedir. Sizlerde Gerçek bir medyum olan medyum dua hocanın ücretsiz bakımından faydalanmak isterseniz web sitemizde yazılı olan telefon numarasından bize ulaşabilir, randevu talep edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Kartal Medyum başlıklı makalemizde kartal medyum, kartal medyum hoca ve kartal medyumları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×