Medyum, Medyumlar, Medyum Tavsiye
Ana Sayfa / Blog / Büyü Bozan Medyum

Büyü Bozan Medyum

İstanbul’un ve Türkiye’nin en iyi medyumu olan, medyum dua hoca 30 yıldır medyumluk yapmaktadır. Büyü bozan medyum denildiğinde akla gelen ilk medyum hocadır.

Büyü kelimesi insanları istem dışı şekilde bazı şeyleri yaptırmaya zorlama, ya da insanların bazı şeyleri yapmasını engellemek adına yapılmaktadır. İnsanların karıştırdıkları şey vefk, tılsım ve büyüyü aynı şekilde algılamalarıdır. Vefkler  ve tılsımlar olumlu şeyler olup ALLAH rızası ile yapılırlar, büyü ise tamamı ile şeytan işi olup yapılması ALLAH tarafından yasaklanmıştır. Büyüler insanların kendilerini olumsuz etkilediği gibi, çevresinde bulunan kişileri de etkilemektedir. Bu yüzdendir ki büyü yapılan kişiler sadece kendilerine değil, çevresinde yaşayan insanları da etkilerler. Medyum dua hoca bu konuyla ilgili bakımlar yapmakta ve yapmış olduğu bakımlarda %100 başarılı sonuçlar elde etmektedir. Büyü yapılan kişinin büyünün etkisinden kurtararak onu normal haline getirmektedir. Daha önce yüzlerce hastasını büyünün etkisinden kurtarmış ve bu sayede Türkiye’nin en iyi ve en güvenilir medyumlarından biri haline gelmiştir.

Son zamanlarda kendinizde bir değişiklik hissediyorsanız ve bu değişikliği çevrenizdekilerde sizlere söylüyorsa bunu kendi kendinize sorgulamalı, eğer sorunun yanıtını bulamıyorsanız, Medyum dua hocanın yapmış olduğu bakımdan faydalanmalısınız. Bunun için yapmanız gereken tek şey web sitemizde bulunan telefon numaramızdan bize ulaşmak ve randevu talep etmek.

Bir önceki yazımız olan Bağcılar Medyum başlıklı makalemizde bağcılar medyum, bağcılar medyum hoca ve bağcılar medyumları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×